Beskrivning

Är du redo att ta in nya upptäckter om hjärnan och inse att du kan bestämma vem och hur du vill vara i varje ögonblick?
I Lev med hela hjärnan presenterar hjärnforskaren Dr Jill Bolte Taylor okänd vetenskap som ger dig verktygen att leva precis som du vill. Vetenskap som kastar omkull det vi har lärt oss om hjärnan under lång tid och visar att det inte riktigt är så enkelt att höger hjärnhalva är vår känslomässiga hjärna, medan vår vänstra hjärna är platsen för vårt rationella tänkande.
Sanningen är att vår hjärna rymmer fyra karaktärer en kännande och en tänkande del i varje hjärnhalva och tillsammans utgör de vilka vi är. Dr Taylor berättar hur vi kan lära känna dessa fyra karaktärer och observera hur de är och beter sig i vår vardag. Ju bättre vi känner dem, desto mer makt får vi över våra tankar, känslor, relationer och våra liv.

Inbunden ny bok. 296 sid.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektsnr 630180155

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:57

Lev med hela hjärnan. Lär känna ditt hjärngängs 4 karaktärer & - Taylor Ny Inb

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nellie_75

Knäred, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 441 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?