Beskrivning

Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss.

Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt.

Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.

Häftad ny bok. 204 sid.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektnr 632308212

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:58

Tips Från Coachen. Led dig själv #2 - Peiris mfl Ny bok

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nellie_75

Knäred, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 449 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?