Beskrivning

Häftad bok i mkt fint beg skick. 268 sid.

Efter otaliga mediumkurser hängde frågan ständigt i luften; vad skulle jag ha mediumskapet till, jag tänkte ju inte bli något medium? Men känslan av att jag behövde mediumskapet var större än tankens logiska kraft och jag började undersöka om det finns en plats för mediumskap i vardagen. Det jag hittade var fantastiskt och har förändrat hela mitt liv.
Häng med på min resa för att söka det naturliga snarare än det övernaturliga. Du möter nya perspektiv, kritiskt tänkande, insikter om vad du kan förvänta dig av ett medium och så den viktiga frågan "vad tror du själv?". Om livet efter döden, onda andar, synkronicitet och meningen med livet?
Boken bygger på en övertygelse om att vi alla kan utveckla vår medialitet och samarbeta med den universella intelligens som finns och som jobbar med oss, och därmed utvecklas som människor.
Medverkar gör även Mia Ottosson, välkänt medium och lärare i mediumskap och Carina Tanascovic - tillsammans verkar de för mer sund förnuft i den mediala branschen.
Det här är ingen "så här blir du ett medium"-bok, utan berör andlighet utifrån olika perspektiv för att du själv ska se potentialen i det och använda det i din vardag. Kanske upptäcker du precis som jag, att du är medialare än du trodde.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektnr 633009879

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:21

Mediumskap i Vardagen. Andlighet för vanligt folk - Mandelqvist

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nellie_75

Knäred, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 449 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?