Beskrivning

Martinas modevärld – en guide till ett stilfullt liv, av Martina Bonnier.

Glamour, passion och litet modehistoria. MARTINA BONNIER är chefredaktör och mångårig modechef på Damernas Värld, Sveriges största mode- och skönhetsmagasin. Detta är hennes tredje bok efter storsäljande Fashionista (2008) och Obsession (2011).

"Det här är en underbar resa i tid och rum, och mode är något som alltid säger mycket om den tid det föds i, eller inspireras av".

Med en livslång kärlek till mode rör sig Martina Bonnier vant i såväl Paris guldkantade salonger som hemma i ateljéerna hos nya spännande designers. Martinas modevärld är en inspirationsbok och stilguide till dig som älskar mode och modehistoria.

Visste du till exempel att det är särskilt tre modehus som förknippas med blommor?

Eller att en epokgörande klänning "den lilla svarta" fick namnet efter en bil? När streetstyle gjorde sitt intåg på catwalken? Hur man undviker tantfällan när man ska bära pärlor? Att dagens modeikoner är italienska?

Kunnig som få och med ett sprudlande engagemang vill Martina Bonnier få fler att se mode ur ett större perspektiv. Med sin därtill osvikliga känsla för stil och färger är hon en föredömlig person att låta sig guidas av där ute i modedjungeln.

Hon behärskar konsten att berätta hur världens stora modeikoner funnit sin stil och ger råden hur man utifrån sig själv kan kombinera detta med samtida och fräcka stilbrott. Kort sagt: hur man finner sin stil.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier och teckningar i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 230/200 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 815 gram
Sidantal 192
Författare Martina Bonnier
Förlag Bonnier fakta
Språk svenska
Utgivningsår 2014
ISBN 91-7424-399-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633203088

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:01

Martinas modevärld – en guide till ett stilfullt liv

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 977 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?