Beskrivning

Det går alldeles utmärkt att laga mat som är både enkel och hälsosam och samtidigt läcker. I kokboken Smart mat visar professor Stephan Rössner på just det smarta i att kombinera rätt tillagningsteknik, näringslära och eko-nomi, samtidigt som man tar tillvara de resurser som köket erbjuder.

Stephan Rössner presenterar här ett tiotal kompletta menyer, men också några recept på hur man kan variera olika tillbehör. I ett kapitel utgår han till exempel från olika råvaror, exempelvis svamp, musslor eller rödbetor, och ger fem enkla och smarta recept på respektive råvara.

Rikt illustrerad med härliga matbilder av Albert Håkansson. Layout av Urban Gyllström.Boken utges i samarbete med Viktklubben.

Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och våren 2004 utkom Viktskolan.

I bokhandeln 289 kr

Information om betalning kommer med Traderas vinnarmejl.
Vill du invänta lön eller dylikt ta kontakt med mig, så löser vi det.?Vill du ha annat fraktsätt än det på annonsen så meddela mig så ordnar jag det.?Jag skickar paketet så fort jag ser överföringen på kontot.?Har du frågor eller funderingar mejla mig gärna.?Kika gärna in på mina övriga auktioner & jag samfraktar jättegärna

Objektsnr 630922206

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:57

Smart mat : Stephan Rössners bästa recept

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Slutar om

Katarina_58

Lidingö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

995 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?