Beskrivning

8 DISC CD LJUDBOK - HUNDRA OCH EN DAG / EN REPORTAGERESA - (ÅSNE SEIERSTAD)

Samtliga åtta diskar medföljer. Samtliga diskar är i bra skick. Se bild två och tre för mer information om ljudboken. Se bilder för egen bedömning av skicket.

Handling
Det här är Åsnes bok från kriget i Irak, våren 2003. Hon var en av de få journalister som stannade kvar i den belägrade staden ända fram till den föll. I Hundra och en dag berättar hon för första gången ingående om hur det var att bo och arbeta i Bagdad i väntan på kriget och under kriget. Delvis bygger boken på de artiklar hon sände hem, men de återges här oförkortade och i sitt sammanhang. Åsne Seierstad har lagt till nytt material i och mellan artiklarna, och tecknar en bild av det skrämmande gapet mellan myndigheternas iskalla trots och segervisshet och invånarnas stigande skräck inför det ofrånkomliga slutet.

Uppläsare: Marie Robertsson
Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 204 gram

Samfraktar.

Objektsnr 631420889

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 17:08

8 DISC CD LJUDBOK - HUNDRA OCH EN DAG / EN REPORTAGERESA - (ÅSNE SEIERSTAD)

Utropspris

|0 Bud

36 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?