Beskrivning

Meddelande till köpare.!
Ni kan även handla av min vän Brunsnäs
Skicka bara ett Mail så samfraktar vi till dig enligt överenskommelse. I dessa tider måste vi gardera oss med att om vi blir sjuka kan det dröja innan vi kan skicka ljudboken. Men i så fall hörs vi av.

Bokbeskrivning: En kvinna vandrar hemåt i natten i det fridfulla Oskarshamn efter en kväll med sina väninnor. Plötsligt hör hon ett någon som jämrar sig inne bland skuggorna på kyrkogården. När hon tar upp mobilen för att kalla på hjälp tornar en gestalt upp sig framför henne och hon känner en brännande smärta i magen. Så blir allt mörkt.Veronika Lundborg har jouren när den skottskadade kvinnan kommer in och operationen ser ut att bli framgångsrik. Men bara några timmar senare hittas kvinnan död i sin sjukhussäng. Veronika anmäls till Sjukvårdens Hälso- och Ansvarsnämnd -- kan Veronika ha gjort en felbedömning som kostat kvinnan livet, eller ligger det något betydligt mer bestialiskt bakom hennes död?Karin Wahlberg har alltsedan debuten med Sista jouren (2001) etablerat sig som en av Sveriges mest lästa författare av spänningslitteratur. Böckerna om Claes Claesson och Veronika Lundborg har alla toppat bästsäljarlistorna och belönats med såväl silver- som guldpocketpriser.I den sjätte spänningsromanen om kriminalkommissarie Claes Claesson och läkaren Veronika Lundborg är det återigen sjukhusmiljön som gäller, och som initierad skildrare av den är Karin Wahlberg en obestridlig mästare.

Bokbeskrivning: Det är den varmaste sommaren någonsin i Östergötland. Linköping dallrar i hettan och i de omgivande skogarna rasar de värsta skogsbränder trakten sett. Tidigt en morgon hittas en fjortonårig flicka irrandes naken och våldtagen i stadens största park. Flickan själv minns ingenting och kriminalinspektör Malin Fors och hennes kollega Zeke tvingas försöka nysta i de få ledtrådar som finns. Malin, som själv har en dotter i samma ålder, berörs mycket illa av det som hänt. Samtidigt anmäls en annan flicka försvunnen av sina föräldrar och kort därpå görs en fasansfull upptäckt vid en badplats utanför staden. Sommardöden har kommit till Linköping, och drömmen om en härlig sommar förvandlas under några julidagar till en fruktansvärd mardröm. Sommardöden är andra delen i Mons Kallentofts trilogi om kriminalinspektör Malin Fors vid Linköpingspolisen som inleddes med den kritikerhyllade boken Midvinterblod. Det är en omskakande berättelse om övergrepp, förtvivlad kärlek och djupaste hat.

Objektsnr 630344909

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 22:26

Sommardöden

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?