Beskrivning

Vet inte vad jag är mest sur över? Över paret som gav mig denna ljusstake när jag och min man förnyade våra löften efter att ha varit gifta i 30 år och inte kollade innehållet ordentligt eller mig själv för att ha väntat så länge med att öppna paketet att jag inte längre kan lämna tillbaka eller reklamera ljusstaken trots att presentkvitto fanns i paketet och jag kunde ha fått tillbaka de 1390 kr som den kostade. Troligtvis mig själv mest.

Faktum kvarstår att en av mässingsblommorna lossnat. Hur har jag inte den blekaste aning om? Men är man en baddare på att löda och har en lödkolv. Eller kan acceptera med att en av blommorna saknas på baksidan och kanske placerar ljusstaken mot en vägg som jag gkort på bilden ja då syns det inte alls att det saknas en blomma. Den som är intresserad får helt enkelt avgöra hur man vill göra.

Den lösa blomman, som jag självklart skickar med, gör att jag säljer ljusstaken för nästan halva priset trots att ljusstaken är ny,

Här nedan klistrar jag in produktinformation från en av butikerna som sålde den, slutsåld nu, för den som vill förkovra sig.

Ta in lite av naturen i hemmet, med denna vackra ljusstake i från Pols Potten. Här har en bergamott blomma gjorts i solid mässing, och man har skapat ett objekt som både är sprött och gediget på samma gång. Ett sommarminne fångat för alltid i metallen.

Den här ljusstaken går att använda ensam som en ståtlig blomma i en vas, eller maximera effekten genom att ha flera ljusstakar i grupp. Den går även fint ihop tillsammans med någon av de andra ljusstakarna som Pols Potten gjort. Mässing är ett vackert och hållbart material, och tillsammans med Pols Pottens unika design lyser ljusstaken upp i hemmet, även när ljusets fladdrande sken har släkts för kvällen.

Använd med vita kronljus, eller ett mörkare färgat ljus för en fin kontrast.
Måttspecifikation:13 × 10.5 × 31 cm

Objektnr 634187451

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 15:00

Pols Potten Bergamott Ljusstake Mässing

Utropspris

|0 Bud

669 kr

Slutar om

MiaSupersöt

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

85 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?