Beskrivning

Oval serveringsbricka i röd plåt och vitt mönster med bruten dekor på kanterna från JH Fabrikerna Sävsjö, tidigt 1970-tal.
Etikett: "JH Fabrikerna Sävsjö, Made in Sweden"
Mått: 47 x 35,5 x 3,5 cm.
Vikt: ca 700 gram.
Skick: Repor och nötningar utan att det stör. Se bilder, förstora gärna.

LÄS DETTA NOGA!
Jag använder mig av Tradera-betalning. Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar. Efter att jag fått besked av Tradera att betalning är gjord skickar jag paketet inom 3 arbetsdagar, oftast inom ett dygn. Jag är noga med att packa väl. När det gäller fraktkostnad siktar jag alltid på att den ska vara så låg som möjligt, men helst spårbar. Jag tar inte betalt för emballage utan använder mig i mesta mån av återvunnit, ex kartonger från butiker.
När det gäller mailkontakt är jag alltid noga med att svara på de mail jag får så snabbt som möjligt. Ibland kan det ta några timmar eftersom jag inte kan ha min telefon på jobbet. Däremot skickar jag inte ut några mail vid avslutad auktion eller när jag skickar iväg ett paket. Under ORDERINFORMATION kan ni se när frakt bokats och paket lämnats in. Detta handlar inte om att jag inte vill ha kontakt med er. Det handlar om att jag arbetar mycket och inte hinner med eftersom min telefon och mina privata mail är förbjudna under arbetstid på mitt jobb.
Jag vill även här passa på att tacka er alla som bjuder på mina auktioner.
Tack!

Objektnr 633246927

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 07:25

SERVERINGSBRICKA i röd plåt / 1970-tal / JH Fabrikerna Sävsjö

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Slutar om

Gullmarie1

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

553 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?