Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Fillie Lyckow är skådespelerska. Nu åker tidningen hem till henne och fotograferar henne tillsammans med dottern Maria Lyckow. Nu berättar de om chocken när Fillie Lyckows make dog. Hennes make Göte Bergström dog hastigt och oväntat. Fillie Lyckow berättar om sitt omväxlande liv.

Reportage: Jade Ekström har "dött" tre gånger och hon har sett hur det ser ut på andra sidan! Hon drabbades av en märklig sjukdom. Jade Ekström är nybliven pensionär och hon bor i en lägenhet vid Gärdet i Stockholm. Tidningen träffar henne där.

Reportage: Leonie Maule är överstinna. Hon föddes som Leonie Hamilton i trakterna kring Vinslöv utanför Kristianstad, på Ovesholms slott. Nu berättar hon hur det var att växa upp där på slottet och hur det spökade där!

Reportage: Carl-Uno Sjöblom presenterar sin familj i tidningen och han intervjuas i sitt hem. Hustrun heter Boel Sjöblom och hon är 49 år. På bild ser vi också dottern Teresia Sjöblom. Hon är 13 år. De bor i ett radhus i Vaxholm. Så ser det ut där de bor och så är deras familjeliv!

Reportage: Ingvar Ernblad jobbar på TV i Malmö. Nu intervjuas han i hemmet. På bild ser vi även hustrun Birgitta Ernblad och dottern Elisabet Ernblad. Birgitta Ernblad är laboratorieassistent.

Reportage: Ingrid Derebrandt såldes på auktion som barn. Det var en fullständigt kärlekslös barndom. Tidningen reser hem till henne i Sunnerånga norr om Eksjö och Ingrid Derebrandt berättar om alla fruktansvärda minnen. På bild ser vi dottern Agnetha Derebrandt.

Reportage: Lise-Lott Veberg är 24 år och hon har en fantastisk papegoja som heter Amigo. Nu intervjuas hon om sitt djur i tidningen.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 598677096

Visningar 261

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 12 1985 Fillie Lyckow, Jade Ekström, Leonie Maule, Ingvar Ernblad, Derebrandt

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?