Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1984.

Klippdocka: Buspojken Vilhelm och ett plagg.

Reportage: För första gången berättar Lasse Holmqvist öppet om sin skilsmässa, om sin nya kvinna och hur han har lyckats gå ned 50 kilo! Tidningen träffar honom i hemmet Han har inrett ett rum i villan med träningsredskap. På bild får vi se hans nya livskamrat: Britt Bass.

Reportage: Kim Söderlund är en fantastisk mannekäng. Tidningen intervjuar henne tillsammans med sin karl Bertel Deshayes. Den omskrivna stjärnmannekängen Kim Söderlund har hunnit bli 62 år, men hon är full av liv! Bertel Deshayes, vars far var fransman, har varit major i svenska flygvapnet och han har arbetat i Washington. Se så lyckliga de är tillsammans! Nu berättar Kim Söderlund om hur fruktansvärt det var när hon drabbades av Hong Kong-influensan.

Reportage: Agneta Gardelid slog igenom som en av medlemmarna i Göingeflickorna. Nu åker tidningen hem till henne. Hon bor i en rymlig villa i Osby. Nu visar Agneta Gardelid upp sitt hem. På bild ser vi också döttrarna Karolina Gardelid och Victoria Gardelid.

Reportage: Tidningen intervjuar Boo Thorin, känd från tv. Hans stora passion i livet är bilar. Han har betalat mer än 300 000 för sina bilar! På bild ser vi hela familjen: Kristina Thorin, Birgit Thorin och Anna Thorin.

Reportage: Marie-Louise Ryding och hennes man, rådmannen Nils Ryding bor i Malmö men de har ett sommarställe i Attarp i norra Skåne. Marie-Louise Ryding är synsk och hon har upplevt många spöklika saker.

Reportage: På Rabbalshede pallfabrik i Bohuslän jobbar Iris Johansson. Hon är 43 år och nu har hon vunnit 1 miljon kronor på Lotto! I hela sitt liv har hon brottats med usel ekonomi, men nu är hon plötsligt rik! Tidningen intervjuar henne.

Reportage: Lars Orup intervjuas. Nu har han pensionerat sig från tv och han får mer tid tillsammans med sin älskade hund, en boxer. Han intervjuas på lantstället Gullberga utanför Flen.

Reportage: Bertil Svensson är en älskad trädgårdsexpert i tv. Nu intervjuas han.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 603419725

Visningar 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 24 1984 Klippdocka, Britt Bass, Bertel Deshayes, Agneta Gardelid, Boo Thorin

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?