Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1983.

Reportage: Hemmets veckotidning har besökt Skärhamn på Tjörn. Här ägnar man sig åt att fiska lutfisk! Tidningen följer med fiskegubbarna ut när de letar efter lutfisk. Båten heter Britta av Skärhamn. Här berättas hur fisket går till och vad det betyder för Tjörn.

Reportage: Einar Wallquist är den legendariske Lappmarknadsdoktorn i Arjeplog. Han är 87 år men slutar aldrig att arbeta. Han har dessutom skapat det unika Silvermuseet i Arjeplog. Nu intervjuas han om sitt liv och sin mångåriga kärlek till Arjeplog och till samer där.

Reportage: Tompa Jahn, eller Torbjörn Jahn som han egentligen heter, är musiker och skådespelare. Tidningen intervjuar honom på Hötorget i Stockholm.

Reporter: Tidningen har besökt Ängavallens gård i Ängavallen utanför Vellinge. Här bor Birgitta Nordström och Rolf Nordström och deras barn. På bild ser vi dem: Andreas Nordström, Mathias Nordström, Niclas Nordström. Även farmor Gullan Nordström är på bild. Så lever livet på Ängavallens gård!

Reportage: Skådespelaren Ingvar Hirdwall intervjuas. Han är sambo med skådespelerskan Marika Lindström och han har 16-årige sonen Jakob Hirdwall från ett tidigare äktenskap.

Reportage: Skådespelaren Lena Dahlman blev sjuk. I stället för att förverkliga sina yrkesdrömmar tvingades hon kämpa mot en sjukdom. Men nu har hon kommit ut på andra sidan och nu gäller det för henne att ta igen alla år!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 607534632

Visningar 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 49 1983 Skärhamn, Einar Wallquist, Arjeplog, Ängavallens gård, Tompa Jahn

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?