Beskrivning

Hemmets veckotidning från krigsåret 1939.

Reportage: Det är inte de kvinnliga filmstjärnorna som uppvaktas allra mest av karlar. Det är faktiskt flygvärdinnorna numera som är allra populärast hos män! Tidningen publicerar flera bilder på ovanligt söta, vackra och duktiga flygvärdinnor, som en inspiration till de unga kvinnliga läsare som kanske funderar på att satsa på drömyrket flygvärdinna. Inte nog med att du får ett fantastiskt yrke. Du blir populär bland män också! Affärsmän som reser med flyg blir ofta förtrollade av flygvärdinnors skönhet. Du kan bli en av dem! Bild på flygvärdinnan Ruth Kathryn Rhodes som lyckades gifta sig med en stilig direktör. Här beskrivs hur det är att jobba som flygvärdinna.

Reportage: Vilka sporter passar egentligen kvinnor? De flesta är överens om att racketsport passar kvinnor extra bra! Då är man klädd i vit kjol och man kan behålla sin kvinnlighet, samtidigt som man motionerar och blir slank!

Reportage: Höstens nya hattar är här! Tidningen tar en titt på de senaste modellerna.

Reportage: Tidningen publicerar en bild på populära filmstjärnan Madeleine Carroll. Hon är nämligen med i en ny film. Här beskrivs vad den handlar om.

Serie: Micky Mus eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 611237950

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 36 1939 Flygvärdinna, Bordtennis, Badminton, Hattar, Madeleine Carroll

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?