Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1974.

Reportage: Scandinavian Open i golf har avgjorts utanför Malmö. Veckojournalen har bilderna och historierna från den stora tävlingen.

Reportage: I Båstad har det varit Davis Cup. Tidningen var där. På bilderna ser vi bl a Björn Borg, Fausto Gardini, Björn Borgs föräldrar Margareta Borg och Rune Borg.

Reportage: Reportern Kid Severin har varit på Derby. Kungen var också där.

Reportage: Georg Borgström kallas för domedagsprofet. Han är professor och en auktoritet i hela världen. Tidningen träffar honom.

Reportage: Lars Johansson föddes som en fattig pojke på Tjörn. Nu är han direktör för ett imperium med miljarder i omsättning! Tidningen har träffat redaren Lars Johansson. Han bor i Skärhamn och han kallas för "Tjörns Onassis".

Reportage: Konstantin Karamanlis har kommit tillbaka till Grekland, efter 11 år i exil. Nu hyllas han som en folkhjälte. Men hur ska det egentligen gå i framtiden för Grekland?

Reportage: Kerstin Thorvall intervjuas.

Bildreportage: Det har varit fin middag för societeten på Savoy i Malmö. På vimmelbilderna ser vi: Lars Lendrop och Yvonne Lendrop. Siv Stiernswärd och Ulf Laurin. Lars Gynning och Gerda Gadelius. Fotomodellen Ann Norelid umgicks med advokat Frank Hallis Wallin. Godsägare Claes Braunerhielm var också där tillsammans med sin Ylva Braunerhielm. Reklamtecknaren Lennart Thermaenius.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 612543572

Visningar 224

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 31 1974 Georg Borgström, Tjörn, Kerstin Thorvall, Lars Lendrop,Gerda Gadelius

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

358 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?