Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1978.

Reportage: Pontus Hultén är svensk museichef i Paris. Nu intervjuas han i Veckojournalen om sin fantastiska förmåga att leda kulturverksamheter, samt om sitt liv i Paris.

Reportage: Sven-Åke Hjälmroth ger en unik intervju. Han är chef över Säpo. Han är 47 år. Nu berättar han om hur Säkerhetspolisen arbetar just nu. Hur är det egentligen att leda en så pass känslig och hemlig organisation? Och vilken roll har egentligen Säpo i den s k bordellaffären?

Reportage: Lundakarnevalen har ägt rum i Lund. Tidningen var där med kameran och tog härliga bilder på roliga upptåg på stan. Här dyker även Sten Broman och Povel Ramel upp på bild. Det finns ingen hejd på vad studenterna i Lund kan hitta på under Lundakarnevalen!

Reportage: Lennart Jirlow heter en mycket populär konstnär. Nu har han haft vernissage i Paris och tidningen var där. Lennart Jirlow intervjuas.

Reportage: Rolf Björnerstedt är chef för en sektion inom FN. Han är chef för nedrustningen inom FFN. Nu ger han en stor intervju.

Reportage: Tidningen har rest till Gotland för att träffa Landshövdingen där. Han heter Einar Gustafsson. På bild ser vi även hans hustru Barbro Gustafsson. Tidningen får komma in i residenset i Visby och de berättar hur det egentligen är att representera Gotland.

Reportage: Författaren Sun Axelsson intervjuas.

Reportage: Fred Andersson är en av våra mest genuina konstnärer. Nu intervjuas han.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 613181972

Visningar 187

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 22 1978 Pontus Hultén, Lennart Jirlow, Rolf Björnerstedt, Sven-Åke Hjälmroth

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

358 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?