Beskrivning

Unik salva med svenska tranbär från Klockargårdens Apotekarserie! Mycket fin och vårdande salva/balm som mjukgör, återfuktar och bevarar fukten i huden. Perfekt som ansiktskräm och passar alla hudtyper.

Tranbärsolja har unik balans av omega-3, 6, 9 fettsyror och högt innehåll av naturliga antioxidanter, särskilt tokotrienoler (en form av E-vitamin) som bidrar till upptagelseförmågan och utnyttjandet av essentiella fettsyror i huden. Den är lätt, tränger snabbt in i huden och håller den fuktig. Kakaosmör är naturligt rikt på E-vitamin och antioxidanta polyfenoler som ökar hudens spänst och smidighet, bra till antiage-vård och för att förebygga bristningar. Kakaosmör mjukar upp huden och hjälper torr och sprucken hud. Verkar lugnande och skyddande för huden - mycket bra för torr, sprucken och narig hud. Hjälper till att behålla fukt i huden och verkar uppmjukande. Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar. Fytosteroler verkar anti-inflammatoriskt. Bivax mjukgör och skyddar samt hjälper salvan att sitta i länge.

Användning: Salvan används vid akuta besvär och vid daglig vård, gärna som nattkräm, för hela kroppen även i ansiktet. Gärna på fuktad hud eller tillsammans med lite fukt i handen. Bara lite salva behövs.

Ingredienser: Ekologiskt kakaosmör, ekologisk bivax, ekologisk (KRAV) rapsolja, ekologisk tranbärsolja och e-vitamin.

Passar alla hudtyper.

Vill du ha salva med ringblomma (med eller utan doft) välj ringblomssalvan som du hittar bland mina annonser

Objektsnr 631128515

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 22:01

Klockargårdens Apotekar Mirakelsalva Tranbär 100% Naturlig - Ansiktskräm & salva

Pris

159 kr

LantligSjälEkobutik

Uddevalla, Sverige

5.0

LantligSjälEkobutik

Företag

Toppsäljare

160 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?