Beskrivning

Lugnande fuktkräm som ser ut som en lotion, men den gel-baserade formulan smälter in i huden. Fylld med botaniska ingredienser absorberas denna gel-lotion snabbt av huden.

Sonya™ soothing gel moisturizer är perfekt för dig om inte gillar tjocka krämer. Den passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller.
Sonya soothing moisturizer är en gel-lotion som är lugnande och vårdande med anti-aging egenskaper. Passar som dag- och nattkräm för alla hudtyper.

Huvudingrediensen är hudvårdande och fuktighetsbevarande Aloe vera som också bidrar till den härliga konsistensen.
Fler än 10 naturliga växtextrakt och oljor hjälper huden att kännas i toppform. Till exempel vårdande äpple, sötapelsin och granatäpple, fuktighetsbevarande fikon och fruktextrakt från vitt mullbär som verkar antioxidant. Estrar från jojoba hjälper till att återfukta och lugna huden samtidigt som glycerin bidrar med mjukgörande och skyddande egenskaper. Även hudvårdande vitamin C och populära anti-aging ingredienser som linolsyra, linolensyra och kollagen i hydrolyserad form.
Förutom sitt fina innehåll är det konsistensen som är styrkan. Den gel-baserade formulan smälter in i huden utan minsta kladd.

59 ml. Ord pris 341 kr

Se gärna övriga annonser, samfraktar!
I Sonya™ daily skincare system ingår även Sonya™ refining gel mask.
Tilldelats EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Objektsnr 630236780

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 22:19

Sonya* soothing gel moisturizer, ansiktscreme, ny och plomberad!

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Auktionen avslutades utan bud

krgu1

Västra Frölunda, Sverige

5.0

krgu1

Verifierad

Toppsäljare

902 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?