Beskrivning

Ny och äkta, från Skincity 50 ml

Allt-i-ett-dagcreme som ger daglig återfuktning samtidigt som du får ultrahögt SPF-skydd.
För vem? Passar dig som har normal, torr eller mogen hud.

Egenskaper: SPF50+ i UVB-skydd och högsta nivån av PA-skydd med fyra plus (++++) ger det ultimata skyddet för huden. Med närande skvalan och återfuktande multimolekylär hyaluronsyra för långvarig återfuktning. Perfekt för dig som i dagsläget använder Advanced Day Total Protect men behöver en mer återfuktande och närande creme. Avancerad formula , Medik8s första produktformula som innehåller DNA-reparerande enzymer.

Huvudingredienser:
Tinosorb S, Uvinul T15, Uvinul A Plus: Bevisat fotostabila för en hög prestanda men verkar även återfuktande på huden.SPF 50+ PA++++ PA-systemet = ett mått på UVA-skydd, ju fler + desto högre skydd mot UVA-strålar. PA ++++ är ett extremt högt UVA-skydd och det maximala UVA-skyddet som en produkt kan ha.

- DNA-reparerande Enzymer (inkapslad fotolyas): UV-strålar kan förstöra cellernas DNA, speciellt UVB-strålar. Fotolyas är enzymer som reparerar DNA-skador orsakade av ultraviolett ljus. Fotolyas hjälper till att förstärka hudens naturliga reparationsförmåga och med inkapslingen optimeras penetration och leverans av enzymerna.

- Blåbärsfröolja: Fungerar som en naturlig sköld mot blått ljus. Oljan är rik på betakaroten som absorberar blått ljus innan det når huden.

- Marrubium Vulgare-Extrakt (Kransborre): En kraftfull antioxidant som skyddar mot miljöpåverkan och fria radikaler. Hjälper till att stärka upp hudens naturliga barriär och bildar ett skydd mot luftföroreningar. Verkar även antiinflammatoriskt och lugnar huden.

Karnosin: Ett aktivt ämne som motverkar glykation och stimulerar kollagensyntesen i huden. Hjälper även till att skydda mot infrarött ljus.

- Skvalan: En nästan hudidentisk lipid som hjälper till att bilda en skyddande barriär över huden. Skvalan tas lätt upp av huden och ökar penetreringen av andra ingredienser. Återställer smidigheten och flexibiliteten i huden utan att vara fet eller komedogen.

- Multimolekylär Hyaluronsyra: Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

Användning: Varje morgon efter serum. Applicera 5 pump av Advanced Day Ultimate Protect över ansiktet. För att ge optimalt skydd använd minst ¼ tesked, applicera mer för hals och dekolletage, undvik ögonområdet. Återapplicera minst varannan timme vid direkt solexponering.

Storlek: 50 ml

Har du frågor? Kontakta mig. =)
Jag ansvarar inte över hur Postnord hanterar sina brev/paket, så om du vill att jag ska skicka mina varor på annat vis med Postnord, så kontakta mig så fixar vi det.
Auktionen ska vara betald inom 3 dagar.
Se gärna mina andra auktioner, för självklart samfraktar jag! =)

Objektsnr 630395304

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 17:03

Medik8 Advanced Day Ultimate Protect SPF50+

Slutpris

|

381 kr

Auktionen är avslutad

Mumman100 vann auktionen

MissSweet

Sundsvall, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 886 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?