Beskrivning

Helt ny kräm från Chanels lyxigaste linje SUBLIMAGE LE FLUIDE 50 ml

Inköpt i januari 2024 på tax free i Köpenhamn, oöppnad.

Beskrivning:

Denna är så otroligt lyxigt i både konsistensen, utföranden, doften och känslan på huden.

SUBLIMAGE Le Fluide använder alla nödvändiga livsfaktorer för vacker hud: återfuktning, enhetlighet, lyster, spänst och erbjuder en anpassad nedmattning för alla omständigheter. Formulan förfinar även hudkvalitén. Konsistensen är luftig som en silkespyjamas och ger en mjuk och skön friskhetskänsla.

Om du låter SUBLIMAGE Le Fluide verka blir huden slätare, ansiktskonturen tydligare, hudkvalitén förfinad och den enhetligare hudtonen strålar. SUBLIMAGE Le Fluide, ger huden en perfekt balans och finish som varar hela dagen. Krämen tillåter en lätt nedmattning av huden där den har behov för det men utan att beröva den någon lyster. Jämn hudkvalité: +44% Komfort: +94% Självutvärdering av 20 kvinnor, åtta timmar efter det att krämen applicerats. SUBLIMAGE Le Fluide fungerar även som en perfekt grund för sminkning eftersom den förbättrar sminkets fäste.

Den föryngrande styrkan hos SUBLIMAGE Le Fluide extraheras ur frukten Vanilla Planifolia, Madagaskar-vanilj. Frukten, som är en riktig skatt från växtriket, bär på unika kapaciteter som inverkar på alla ålderstecken. När den transformerats av CHANEL blir den till en mäktig föryngringsingrediens: Planifolia PFA*. Som komplement till föryngringsstyrkan används även PRÉCISPHÈRES™ utav zink, en exklusiv och patentbelagd** teknologi som tagits fram av forskare på CHANEL. Zinken har kapslats in i PRÉCISPHÈRES™, och befrias endast där och när huden behöver det för att matta ned glänsande hud. *PFA: CHANEL använder en särskild metod, Polyfraktionering, för att skapa råa och aktiva ingredienser som är sällsynta och värdefulla. Det krävs 105 kg gröna frukter för att tillverka 1 kg Planifolia PFA (PFA = PolyFraktionering av aktiva ingredienser). **Ansökan om internationellt patent inlämnad.

Nypris 3201:-

https://www.chanel.com/se/hudvaard/p/142090/sublimage-le-fluide-ultimat-hudfoeryngring/

- Skriv vid frågor.
- Titta gärna på mina övriga annonser, samfraktar gärna.
- Betalning sker inom 3 dagar.
- Skickar inom 3 vardagar.

Happy shopping!

Objektsnr 630756746

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 10:17

Helt ny kräm Chanel SUBLIMAGE LE FLUIDE 50 ml

Såld för

1 300 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

jija_jija

Ljungby, Sverige

5.0

jija_jija

Verifierad

Toppsäljare

478 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?