Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 30 ml.
15 ml kostar 180 kr & 50 ml kostar 435 kr.

Produktinformation:

Beauty Flash Balm innehåller 96% ingredienser av naturligt ursprung för en kraftfull cocktail som boostar hudens lyster. Acerolafröextrakt har en stärkande effekt som ger strålande hy med lyster, och kaktusfikonextrakt aktiverar cellförnyelsen för att bevara hudens lyster. Det är även berikat med ekologiskt havresocker med uppstramande effekt som omedelbart stramar upp och slätar ut ansiktsdragen för mjukare hy och en utvilad look. Trötthetstecken och rynkor minskar. Använd separat som en dagbehandling över din vanliga kräm, blandat med Clarins flytande foundation eller som en mask.

Clarins Plus:

Omedelbart vackrare hy.

Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy.
Konsistens: Kräm.

Användning:

Som dagbehandling: applicera utan att massera och stryk försiktigt ut ett mycket tunt lager på rengjort ansikte, hals och dekolletage. Lägg makeup direkt efteråt.

Som makeupbas: applicera på morgonen eller kvällen över din vanliga hudvårdsprodukt och applicera därefter Clarins foundation.

Som mask: applicera ett tunt lager 2–3 gånger per vecka. Låt verka i 10 minuter. Tvätta bort överflödig produkt med vatten, applicera din lotion med bomullsrondeller och klappa huden torr.

Objektnr 632991890

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:01

Clarins - Beauty flash balm

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

679 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?