Beskrivning

Ny i förpackning

Beskrivning från apotea:
”Neutrogena Clear & Defend+ Daily Serum är ett lättflytande serum som hjälper till att rensa porerna på djupet. Serumet är kliniskt bevisat att minska synligheten av märken från orenheter.

Clear & Defend Serum innehåller en kraftfull kombination av AHA (glykolsyra och mandelsyra), BHA (salicylsyra) och PHA (glukonolakton). Salicylsyra rengör på djupet. Glykolsyra ökar cellförnyelsen för att hjälpa till att minska synligheten av märken från tidigare orenheter medan mandelsyra ökar hudens lyster genom att hjälpa till med hudens naturliga förnyelseprocess. PHA-syran glukonolakton är ett exfolierande ämne som rensar porerna och jämnar ut huden. Innehåller inte tillsatt parfym.

Var försiktig när du börjar använda produkten, och applicera bara på små områden de tre första dagarna. Om inget obehag uppstår kan du sedan applicera ett tunt lager en gång om dagen på rengjort ansikte.

Serumet innehåller en AHA-syra som kan öka hudens känslighet för sol och solbränna. Använd solkräm och begränsa din solexponering när du använder den här produkten och i en vecka därefter."

Objektnr 631659789

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:45

Neutrogena Clear & Defend+ Daily Serum 30 ml

Slutpris

|

37 kr

Auktionen är avslutad

mollyette vann auktionen

PoppyLinda

Furulund, Sverige

PoppyLinda

Verifierad

1 565 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?