Beskrivning

Säljer ut flera högprofilsmärken, varav Malin + Goetz är ett pga att jag förköpt mig i samband med julen, så dessa är köpta i december 2023. Perfekt svalt och mörkt förvarat som alla mina krämer och serum.

Nypriset på detta milda superserum ligger på: 700 kr.
Se gärna mina övriga varor för samfrakt. Betala inom 72 timmar, skickar inom 24 timmar efter bekräftad betalning. Sänder spårbart.

Beskrivning:

Ett lätt, multiverkande gelserum som gör huden slät, klar och pigg.
malin+goetz 3-i-1 lätta gelserum innehåller aha-er och vitamin c som gör huden slätare, klarare och piggare på endast 10 dagar

    *. denna mångsysslare innehåller kraftfulla ingredienser som tillsammans ger en rad olika fördelar i ett enda steg, och är det perfekta tillskottet i en okomplicerad hudvårdsrutin. blandningen med 6 % glykolsyra och 2 % mjölksyra bidrar till att förbättra hudens struktur och minska överskottsolja, medan 2 % stabiliserat vitamin c hjälper till att ljusa upp, stärka och skydda huden. niacinamid och fytinsyra balanserar huden och hjälper till att minimera uppkomsten av porer. lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig. naturlig doft och färg.

Objektnr 633327031

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 23:15

Malin + Goetz Resurfacing face serum - nytt/full size 30 ml!

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

Gretaskeri

Mora, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

271 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?