Beskrivning

Nytt/oanvänt
Min lampa ovanpå boeder gjorde de lite oranga men färgen är som på bild 3.

Säljer 7 kapslar, oöppnat och oanvänt, lilla kartongen där de var inne finns också
30 kapslar kostar 730kr

Värde av 7 kapslar ca 170 kr bra om man vill testa produkten innan man spenderar så mkt :) eller bara för att se om det verkligen är så bra som man säger ;-)

För att öppna kapseln: Vrid försiktigt kapseln två varv och tryck ut innehållet på fingertopparna. Sprid ut serumet över rengjort ansikte och hals på morgonen och/eller kvällen, före dag- eller nattcreme. Kan kombineras i hudvårdsrutinen med Elizabeth Ardens övriga kapslar, beroende på vad huden behöver.

Elizabeth Arden introducerar ännu en stjärnprodukt inom dess populära linje Ceramide, Ceramide Hyaluronic Acid Capsules som målinriktat levererar den dagliga dosen av essentiella ceramider och hyaluronsyra.
-
Kapslarnas dubbla “inlåsningssystem” innebär att hyaluronsyran drar in fukt i huden medan ceramider stärker hudbarriären som i sin tur låser in fukten och får den att stanna. Ceramiderna och hyaluronsyran kompletterar varandra på fler, fördelaktiga sätt – de återställer de grundläggande ungdomsfaktorerna som huden behöver men tappar över tid samt jobbar med fukt: hyaluronsyrans olika molekylstorlekar ger återfuktning på flera nivåer och hudstärkande ceramider boostar hudbarriären för att skydda mot förlust av fukt och jämna ut huden. Peptider för fastare hud och ingefärsextrakt hjälper till att definiera ansiktskonturen.
-
Ceramide Hyaluronic Acid Capsules hjälper dig till en visuellt plumpad, fast och intensivt återfuktad hud. Glöm inte att varje kapsel är 100% växt- och mineralbaserade och därmed biologiskt nedbrytbara.
-Ger en ordentlig fuktboost som återfuktar en annars torr hud
-Förstärker och omdefinierar ansiktskonturerna på ett synligt sätt
-Fjäderlätt gelserum i effektiv, potent engångsdos
-Fyller på med ceramider som stärker hudbarriären

Objektnr 633908008

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 18:37

Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum, 7pcs,nyt

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

444 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?