Beskrivning

Turboladda din skönhetsrutin med Balance Me Vitamin C Repair Serum, ett fjäderlätt anti-ageingserum med en 98% naturlig formula. Serumet är framtaget för att ljusa upp och strama upp huden, samtidigt som det hjälper till att minimera pigmentering och ojämn hudton.

Serumet är utvecklat för mogen, hyperpigmenterad och skadad hud och dess effektivitet säkerställs med en noggrant kalibrerad kombination av aktiva växtingredienser. Det är berikat med stabiliserad vitamin C (en förlängd frigörande form av askorbinsyra) för att ljusa upp och behandla mörka fläckar. Serumet använder även Melavoid™, ett rotextrakt med antiinflammatoriska egenskaper, för att jämna ut hudtonen. En fingradig hyaluronsyra ger intensivt fyllande fukt för omedelbart återfuktad hud, medan Zin’cite™ skyddar huden från UV-skador och förlust av elasticitet. Förvänta dig strålande hud med förbättrad jämn ton.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 632652182

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 18:27

Balance Me Vitamin C Repair Serum 7 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

691 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?