Beskrivning

Nytt+oanvänt, 30ml, ska reperera DNA på 30 min, skadade celler repereraas som i sin tur gradvis minskar fina linjer och rynkor för ett slätare utseende.
Paris har spelat oss i alla dessa år bakom hennes roll hon spelat står en mkt smart kvinna som är påläst o jobbat ihop med många forskare o experter att ta fram sin skönhetslinje. Otroligt hur vi alla köpte hennes ”dumma blondin spel” men bakom är hon smart påläst o pratar till o med i en annan röst. En otrolig skicklig kvinna som lurat oss alla :)

Pro D.N.A. Advanced Recovery Serum är ett lätt serum som kompletterar den vardagliga hudvårdsrutinen genom att använda reperationsenzymer för en föryngrad hud. Serumet saktar dramatiskt ner tecken på för tidigt åldrande innan de händer genom att stödja hudens naturliga reparerande DNA process. Tecken på åldrande hud (rynkor, fina linjer, hyperpigmentering och torrhet) syns gradvis när huden återskapar skadade celler. Enzymerna i serumet stödjer hudens förmåga att reparera DNA inom 30 minuter, vilket resulterar i friskare hudceller. Med tiden ger serumet fina linjer och rynkor ett slätare utseende samtidigt som det främjar kollagenproduktionen och en spänstigare hud. Serumet arbetar på djupet för att hjälpa huden att få ett mer ungdomligt utseende innifrån, vilket gör att huden ser lika bra ut som den känns. Består av GenoMatrix som är en avancerad reparerande enzymformula som härstammar från mikroalger från Medelhavet. Formulan jobbar på djupet för att hjälpa hudens naturliga cellregenereringsprocess. Extrakt från blå lotusblomma som återfuktar åldrande hud samt är känt för sina helande egenskaper. Evening Primrose-extrakt som utnyttjar fettsyror från omega-6 för att strama åt huden, bekämpa rynkor och hjälpa hudens hälsa. Extrakt från rosmarin skyddar hudcellerna från fria radikaler och UV-skador samtidigt som det har naturliga antiseptiska egenskaper som hjälper till att desinficera och läka huden. Extrakt från solrosfrö som är rika på vitamin E, hjälper till att förebygga tecken på åldrande hud genom att tillföra fukt och skydda den mot skador från fria radikaler. Aloe vera vatten som lugnar huden.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angett så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader. Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektnr 633103646

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 15:35

PH, Pro DNA, advanced recovery serum, 30 ml, nypris: 499kr, nytt/oanvänt

Slutpris

|

149 kr

Auktionen är avslutad

blueone_no1 vann auktionen

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

440 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?