Beskrivning

MIQURA: GOLDEN SILK MASK OCH GOLDEN SILK SOAP.

OBS! Produkterna är aldrig öppnade men lite kanstött/någon missfärgning. Bild nr 2 och 3 lånade från internet.
Har även en till helt ny Golden Silk Mask utan förpackning (också oöppnad) och som jag tänkt behålla. Har testat dessa två och massor av andra produkter från Miqura. Personligen gillar jag dem mycket.

•BEFORE MAKE-UP GOLDEN SILK MASK (15gr, ord. pris 279kr). Golden Silk Mask är en fantastisk ansiktsmask som kommer att jämna ut din hud och förbereda den för en felfri makeup-applicering som sitter hela dagen. Perfekt som bas istället för (alt tillsammans med) primer. Berikad med guld och silke, vilket ger din hud en lyxig och strålande lyster. Liten men dryg, därför perfekt att ta med sig på resan. Ger intensiv fukt och näring.

• GOLDEN SILK FACIAL SOAP (40gr, ord pris 159kr). Ingen vanlig tvål utan ren lyx däljer sig i denna vårdande rengöringstvål. Tar effektivt bort makeup och gör huden ren, mjuk och skinande. Huden känns mjuk och otroligt ren efteråt. Tvålens skum som baseras på silke, skyddar huden från uttorkning. Ingredienser bl a:
Extra virgin olive oil, Cold processed Coconut oil, Golden Silk Protein serum, Mulberry tea, Vitamin E.
Lämplig för alla hudtyper. Använd morgon och kväll.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 633717475

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 14:54

MIQURA: BEFORE MAKE-UP GOLDEN SILK MASK + GOLDEN SILK FACIAL SOAP

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

uffe300

Uppsala, Sverige

4.9

uffe300

Verifierad

Toppsäljare

514 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?