Beskrivning

Så vacker hårnål/hårpinne i form av en blommande kvist.
Av guldig kraftig metall, med blomma av glas. Blommans kronblad är ljust beige, en aning tonade. Småblad i grönt glas. Vita skimrande pärlor (oäkta). Dinglande dekorkedjor avslutade med glasblad. Handgjord (inte av mig), välarbetad.

Så romantisk och söt i sin stil. Något för vårens och sommarens alla festligheter, kanske man kan tänka på balen till examen reda nu?

För dig med långt hår. Längd cirka 17 cm.
Dingeldanglet mäter cirka 10 cm.
Ny och oanvänd! Sista bilden visar baksidan.

Lätt att använda!


Snurra bara ihop håret och stick in pinnen, så får du snabbt och enkelt en "messy bun". För en mer ren look är det lätt att göra en klassisk valk. Kolla Youtube också, där finns massor med frisyrtips.

Har använt liknande på sommaren, när jag haft blött hår efter morgonduschen. Snurrat ihop håret hårt och sen in med pinnen. Blir en slät prydlig knut. Sitter snyggt hela dagen och när man sen släpper ut det, har det fina vågor utan att slita på håret. En så praktisk accessoar.

Handla för 400 kr och få fri frakt! Plus en liten present också! Fri frakt-erbjudande gäller endast inom Sverige, men present får alla som kommer upp i summan.

Kika gärna runt på mina övriga auktioner. Har mycket inne nu och lägger upp mer löpande. Självklart samfrakt och justerar portot. Ansvarar inte för postens hantering, men packar omsorgsfullt, postar hos ombudet och lägger inte på lådan. Erbjuder spårbart alternativ.

Objektsnr 630265712

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 20:27

Vacker hårpinne Glas blommor Vårfint Dingeldangel Guld Ljust beige Romantisk Söt

Såld för

70 kr
Annonsen är avslutad

SussieO

Härnösand, Sverige

5.0

SussieO

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?