Beskrivning

LES BEIGES
BLUSH BELLE MINE D'HIVER. EXKLUSIV KREATION.

Färg: MAUVE GLACÉ

produkt

CHANEL presenterar LES BEIGES HEALTHY WINTER GLOW BLUSH, en uppfriskande och lysande färgnyans för att skapa en fräsch och naturlig hälsosam lyster och ett förnyat utseende.
Den ikoniska runda LES BEIGES puderdosan innesluter en exklusiv kreation präglad med en spröd snöflinga och den emblematiska dubbla C-logotypen. Detta mjuka och krämiga puder — subtilt pärlskimrande och oändligt silkeslent — livar upp hyn.
En lysande makeup, tillgänglig i 3 fräscha nyanser, som garanterar en naturlig frisk färg och ar ett rent nöje att använda. Begränsad utgåva.
innehåll

Ett innovativt puder, som är mjukt, exceptionellt krämigt och lätt berikat med pärlskimrande partiklar. En fläkt av frisk luft och lyster som sitter kvar på kinderna hela dagen.
hur du applicerar

En transparent finish och en lätt men ändå justerbar täckning, som ger dig full kontroll. Den mjuka och krämiga pudertexturen appliceras med en tät borste.
Du kan applicera lite, mycket eller en oemotståndlig mängd rouge:
• Med små drag upptill på kindbenen, längs kinderna och på pannan och näsryggen för att skapa en lätt frisk färg även vintertid.
•På bar hud eller efter LES BEIGES BASE BELLE MINE D’HIVER, två osynliga texturer, för en känsla av ren komfort och en naturligt fräsch och lystrande hy, som känns bekväm hela dagen.

Objektsnr 630737926

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 13:59

LES BEIGES BLUSH BELLE MINE D'HIVER. EXKLUSIV KREATION.

Slutpris

|

500 kr

Auktionen är avslutad

Snöflingan1 vann auktionen

MissParisa

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

225 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?