Beskrivning

Dewy Drops är en serumfoundation som blir ett med huden och ger ett naturligt resultat. Denna hybrid mellan serum och foundation har en lätt till medium täckning som jämnar ut huden och ger en fin lyster. Innehåller aktiva ingredienser som har återfuktande och antioxidanta egenskaper.

Undvik att lämna produkten i direkt solljus. Förvara produkten mörkt och svalt eftersom de aktiva ingredienserna kan påverka färgen.

CAIAs läppenna är mjuk mot dina läppar samtidigt som den är följsam, krämig och återfuktande. Den har en vegansk formula som stimulerar läppens kollagen och skyddar mot fria radikaler. Med sin krämiga formula och jämna och täckande färg passar läppennan lika bra att använda längs dina läppars konturer som över hela läppen.

Dew It Yourself är ett silkeslent och mjukt gel-stick som tillför lyster och glans. Formulan är lätt och ger glow utan att innehålla glitter. Applicera sticket på ansiktets högsta punkter för en “no makeup makeup”-look och på läpparna för att ge en mjuk glans.

BYE BYE PORES CLEANSING CREAM

Ansiktsrengöring med en rik och lyxig formula som kontrollerar hudens talgproduktion och avlägsnar orenheter. Cleansern rengör skonsamt ansiktet, tar bort överflödig olja och lämnar huden med en matt finish.

HANDLE WITH HAIR - yellow

Objektsnr 630616038

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 22:25

Caia produkter

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 640 kr.

MissParisa

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

224 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?