Beskrivning

Som det första steget i din hudvårdsritual, förbereder SkinCaviar Essence-in-Lotion din hud för effekten av serum och de behandlingar som följer. Denna lätta och potenta formula innehåller kaviarvatten, en högkoncentrerad infusion med aktiva kaviarkomponenter.
?Produkten är begagnad och används i rökfri och husdjursfri miljö.
Se bilderna för aktuell mängd kvar i flaskan, ca 75-80% uppskattningsvis.

Användning:
Applicera som det första steget i din hudvårdsrutin morgon och kväll. Ta en liten mängd serum i handflatan och massera in i huden med runda rörelser i ett par sekunder tills den absorberas helt och hållet. Tryck även försiktigt in serumet på halsen med handflatorna. Fortsätt sedan med att applicera andra produkter från kollektionen La Prairie Skin Caviar.

?
?La Prairie är ett skönhetsföretag med ett enastående åtagande när det gäller perfektion, lyx och forskning inom hudvård. Laboratoires La Prairies väg till perfekt hy erbjuder ett högteknologiskt urval av cellulära behandlingar baserade på det exklusiva La Prairie Cellular Complex. Dessa ingredienser som verkar effektivt mot åldrande hud finns endast i La Prairies produkter och innehåller näringsämnen som är oumbärliga för hudens hälsa, vitalitet och utseende.

Objektnr 631547958

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:40

La Prairie Skin Caviar Essence-in-Lotion 150ml

Slutpris

|

650 kr

Auktionen är avslutad

gullabella vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?