Beskrivning

Varmt välkommen till min auktion!

Oanvänd
. Resestorlek 30 ml

LYSTERGIVANDE • BALANSERANDE • RENGÖRANDE • EXFOLIERANDE • CIRKULATIONSÖKANDE • RENANDE

Rekommenderas till blandad hy, torr hy, mogen hy och fet hy. Body Peel är en mild peel sammansatt av både kemiska som mekaniska ingredienser för att stimulera en mjuk och strålande hud.

Regelbunden användning av exfoliering hjälper till att få fram hudens naturliga glow. När gamla hudceller från hudens ytan avlägsnas hjälper det huden att bli mer mottaglig för kommande produkters funktionella ingredienser. Resultatet blir en jämnare och en väl återfuktad hud. De exfolierande ingredienserna hjälper också till att motverka så att huden inte blir tilltäppt och detta resulterar i minskad irritation på huden.

Exfolierande AHA-syror hjälper till att ge en synbar effekt på hudens struktur och hudton. PHA-syra har fantastiska fuktbindande egenskaper som även stimulerar hudens naturliga exfolierinsprocess. BHA-syra (salicylsyra), lugnar tillfällig rodnad och agerar oljelösande på tilltäpptheter i huden. De milda kornen ger en mekanisk peeling och kornen består av små och milda korn från cellulosa och silica.

ANVÄNDNING: Använd efter rengöring. Applicera över hela kroppen eller där huden är i behov av exfoliering och massera försiktigt in med cirkulära rörelser. Låt verka 2-3 minuter för ytterligare effekt om så önskas. Skölj sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 gånger i veckan eller vid behov.

—> Frakten betalas av köparen, skickas som brev!
—> Ta gärna en titt på mina andra annonser, jag samfrakter gärna!


Lycka till och Happy Bidding :)

Objektsnr 629009058

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 14:56

Verso 01 Body Peel 30ml exfoliering vegan vegansk aha pha bha salicyl syra

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

Amydoll

Älvsbyn, Sverige

5.0

Amydoll

Verifierad

Toppsäljare

1 691 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?