Beskrivning

Unna dig själv en riktigt avkopplande exfoliering med den nya kroppsskrubben från The Ritual of Jing. Denna saltskrubb av 92% naturligt ursprung innehåller magnesium och en fyllig oljeblandning som avlägsnar döda hudceller och återfuktar huden. Magnesium är känt för sina avkopplande egenskaper och bidrar till att balansera huden och hålla den smidig och hälsosam. Saltskrubben stimulerar cellförnyelsen, bidrar till att jämna ut hudtonen och gör det lättare för krämer och oljor du applicerar efteråt att tränga djupare ned i huden.

Massera in den i huden med cirkelrörelser samtidigt som du andas in den avkopplande doften av helig lotus och jujubär. Avsluta din rutin med The Ritual of Jing torrolja eller kroppskräm.

Denna skrubb innehåller 92% ingredienser av naturligt ursprung, noga utvalda för sina hudvänliga egenskaper. Återstående 8% är rena och medvetet laboratorieframställda ingredienser som gör produkterna säkra och lättanvända.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 628104413

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 20:48

Rituals The ritual of jing body scrub 70 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Auktionen avslutades utan bud

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

996 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?