Beskrivning

Du budar på :

Extensions i högsta kvalité - i 100% Äkta KANEKALON hår!! Helt nytt clip-on set löshår bestående av 8 delar. Uppsytt av proffessionela hantverkare. Håret är gjort av 100% Kanekalon fiber, vilket ser ut och känns som äkta hår. Håret är mjukt och glansigt. Håret är ca 45 cm långt och färgnyansen är kastanjen(#33). Clip-on setet består av 4 st delar på ca 3 cm brett vardera, 3 st delar på 15 cm brett vardera, 1 st delar på 20 cm vardera.

Det är dubbla rader hår på varje del som har små diskreta clips fastsydda i tränsraden. Dessa Clip-On Extensions fäster du helt enkelt i håret med små clips (spännen) som ligger dolda bakom löshåret!

Det finns flera fördelar med Clip-On till skillnad med övriga extension: * Du kan enkelt själv sätta in dom och ta ur dom ur håret! * De sliter inte på håret så som andra extensions gör! * De håller längre då du kan ta ut dom till skillnad till andra löshår som sitter kvar i håret och utsätts för tvätt/hårfön/plattång/hårvårdsprodukter som du använder i håret efter varje gång du duschar!!

Se även mina andra auktioner.

Objektsnr 631267545

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 18:54

CLIP-ON SET - LÖSHÅR - EXTENSIONS - HÅRFÖRLÄNGNING- NYTT !!

Pris

299 kr

net_auctions

Sävedalen , Sverige

4.6

Verifierad

10 911 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?