Beskrivning

- FYND! -

EKOLOGISK OCH VEGANVÄNLIG SCHAMPOKAKA MED BL A TEA TREEOLJA OCH HAMPAOLJA. MOT KLIANDE OCH FLAGNANDE HÅRBOTTEN. RÄCKER TILL FLERA GÅNGER.


Ingredienser:
Förtvålad olivolja, kokosolja, ricinolja, solrosolja, tea treeolja, hampaolja, och mandelolja.
*

Fin, helt ny schampokaka med tea tree från klassiska amerikanska märket J.R. Liggetts. Den här är i litet format på 18 gr. - Schampokakor är ett miljövänligt alternativ till flytande schampo i plastflaska. Bra för att prova på eller ha till resor. Den här variantien ska passa särskilt bra för de med kliande eller flagnande hårbotten samt psoriasis. Löddrar bra utan att innehålla skadliga sulfater! -

*Användningstips:

Blöt håret ordentligt och sen tvålen. Gnid tvålen över håret ordentligt och hjälp till med händerna så att lödder bildas (eller så gör du löddret i händerna innan du lägger det i håret). Skölj ur. Alla behöver inte balsam efter tvätt med de här schampokakorna (jag gör det) så pröva dig fram. Pröva också om du behöver tvätta håret 2 gr el om det räcker med en gång.

*

Obs!
Ekologiska schampokakor och tvålar måste ligga och torka luftigt på t ex ett tvålgaller mellan användningarna annars blir de slemmiga och löses upp snabbt. De innehåller inte de kemiska stabiliseringsmedel som konventionella tvålar gör. De kan alltså inte ligga i en vanlig tät tvålask av plast el metall.

*Använder bubbelpåse.

*Nypris 32 kr + 49 kr frakt.
*Innehållsförteckning se ovan och bild 2.

SAMFRAKT! Obs! Läs infon innan du budar.

*************************************************************************************************************************
Kolla även in mina annonser med ekoprodukter - cerat, ansikts- och kroppsprodukter - från välkända märken! Mycket är också veganvänligt. Allt till mkt bra priser och i mkt fräscht skick! Helt nya och oanvända make up och skönhetsprodukter. Då och då lägger jag ut ngn enstaka begagnad (felköp) som är försiktigt testad/swatchad 1-2 gr med rena redskap och då står det. Är de använda mer skriver jag det också. Säljer även icke ekologiska produkter t ex koreanska och japanska sheet masks och HQ historisk. Allt är mycket fräscht och välförpackat! Samfraktar. Obs! Läs infon också, är du snäll.
************************************************************************************************************************

INFO

*SAMFRAKTAR SÅKLART ÄVEN AUKTIONER SOM TAR SLUT OLIKA DAGAR MEN DU BETALAR VINSTEN DIREKT, EJ FRAKTEN, DIREKT = INOM ETT DYGN. VÄLJ "AVHÄMTNING" SÅ DRAS FRAKTEN BORT.

BETALNING INOM 4 BANKDAGAR FÖR DIG SOM INTE SAMFRAKTAR. OM DU BEHÖVER MER BETALTID, FRÅGA ALLTID INNAN BUDNING.


VIKTIGT! ANGÅENDE POSTNING:
Min man postar allt pga mitt dåliga immunförsvar och han gör det de dagar han har ärenden förbi postställen. Även han har nedsatt immunförsvar så är paketet skrymmande som tex bokpaket ofta blir, lämnas det in när tillfälle ges dvs när han handlar på ett ställe som tar emot paket. Målet är såklart att din vinst el köp ska postas inom ett par dagar men jag ber om förståelse för ev dröjsmål pga den här situationen. Buda inte om du måste ha något postat nästa dag för jag kan inte längre lova det, tyvärr. Fraktkostnaden inkluderar nyköpt emballage - påsar, bubbelplast, packtejp.

.
*Betalning går Tradera. *Skriv alltid ditt alias som meddelande. *Maila/skriv genom Tradera när du betalat så att jag kan hålla utkik. *Jag packar väl. *Jag skriver alltid avsändare och fotar av paketet. *Jag har tyvärr endast möjlighet att använda PostNord. Jag följer 2024 års portotabell. *Om frakten skulle bli mindre än den angivna betalar jag självklart tillbaka överskottet! *Ansvarar ej för PostNords hantering/slarv/ leveranstid - tänk på att PostNord har varannandagsutdelning. *Rökfritt hem. *Hund finns.
***********************************************************************************************************************************

Avhämtning utomhus i Norberg kan också gå att ordna. Betalning sker alltid före leverans/avhämtning.
.
Klickar på mitt alias om du vill veta vad köparna och säljarna har tyckt!

Välkommen!
Villette

Objektsnr 627873169

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 14:10

Liten EKO schampokaka J.R. Liggetts TEA TREE & HEMP OIL kliande hårbotten FYND!

Slutpris

|

14 kr

Auktionen är avslutad

ElJac vann auktionen

villette

Norberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 601 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?