Beskrivning

Christophe Robin
Cleansing Volumising Paste
Shampoo
Rhassoul & Rose Extracts
40 ml produkt
Givetvis oöppnad

Denna sammansättning med ingredienser med 85 % naturligt ursprung är en unik blandning av ren rhassoul, som har volymgivande och mineraliserade egenskaper, skyddande rosextrakt och sumpörtextrakt som hjälper till att bevara och framhäva hårfärgen.
Den oväntade degliknande konsistensen förvandlas till ett lätt skum för omedelbar volym från rötterna och ut i längderna.

Tack för visat intresse :) Fraktpris 46kr innebär Postnords vadderade påse ej spårbart.

Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektsnr 627945065

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:49

Nytt! CHRISTOPHE ROBIN Cleansing Volumising Paste Shampoo 40 ml

Slutpris

|

35 kr

Auktionen är avslutad

elena55 vann auktionen

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 506 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?