Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 14 maj 12:54

Tips: Kan även ge effekt på mörkt hår som är färgat eller grått hår med gula toner. Formulan innehåller intensiva pigment som ger ett snabbt resultat.

Löwengrip Blond Perfection Silver Conditioner 200ml - topprecenserat silverbalsam! Limiterad utgåva.

Ny flaska på 200 ml – testat en gång (99% kvar) - sista bilden visar min flaska. Nypris 219 SEK.

Info: Ett färgbevarande och vårdande hårbalsam med violetta pigment. Balsamet neutraliserar guldiga och gula nyanser i blonderat hår för att ge en kallare nyans och det intensiva pigment som ger ett snabbt resultat.

Blonde Perfection Silver Conditioner är berikat med björnbärsextrakt som motverkar varma och guldiga nyanser. Balsamet innehåller även bambuextrakt och solrosolja som är rika på antioxidanter och skyddar håret mot UV-strålning och yttre påfrestningar. Silverbalsamet kan även ge effekt på mörkt hår som är färgat eller grått hår med gula toner. Balsamet kan användas tillsammans med Blonde Perfection Shampoo för ökad effekt eller efter ett vanligt schampo. Silverbalsamet har en doft av mango och persika

”Blonde Perfection är en hårvårdsserie som neutraliserar varma och guldiga toner. Ger en kall och intensiv färgnyans för blondiner och brunetter. Vi var särskilt noga med att utveckla en mild och skonsam formulering.”

- Isabella Löwengrip

Användning: Arbeta in produkten i hårets längder med kam eller händerna. Låt verka 3-10 minuter eller skölj ur direkt beroende på önskad intensitet.

Tips: Använd tillsammans med Blond Perfection Silver Shampoo eller annat silverschampo/silvermask för ökad effekt.

Objektnr 632832632

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 18:55

Nypris 219:- Ny! Hyllade Löwengrip silverbalsam UV-skydd, mot gula toner (200ml)

Slutpris

|

20 kr

Auktionen är avslutad

Chaajo vann auktionen

elin-b

Lund, Sverige

4.9

elin-b

Verifierad

Toppsäljare

668 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?