Beskrivning

En olja som går att använda till flera områden som bör ha en given plats i alla badrumsskåp!

Kallpressad ekologisk arganolja av högsta kvalitet. Oljan är rik på vitamin E som innehåller antioxidanter samt unika fytosteroler som hjälper både torr, skadad och mogen hud. En lyxig ekologisk olja som är bra till både hud- och hårvård.
På senare år har arganoljan tagit västvärlden med storm och kommit att bli en högt uppskattad olja för hår- och hudvård. Arganoljan härstammar från argannöten som växer på dess träd. Oljan är näringsrik och innehåller vitamin A, E samt Omega 6. Vitamin E är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skadliga effekter av fria radikaler" Kan ej översätta "effekter av fria radikaler" för jag måste förstå vad som menas.

Ansiktet

Oljan är tunn och absorberas snabbt av huden. Den bevarar hudens fukt och ger omedelbar lyster.

Arganoljan förbättrar även hudens elasticitet, motverkar ärrbildning/bristningar, påskyndar läkning samt lugnar irriterad hud. Den har även en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Oljan har en antiinflammatorisk verkan och lämpar sig både för aknehy och psoriasis.

Vid användning: Rengör huden väl och ta därefter några droppar av oljan och massera därefter in ansikte, hals och dekolletage medan huden fortfarande är något fuktig. Om du har torr hud kan du komplettera med en fuktighetskräm därefter, vänta dock tills oljan hunnits absorberas av huden.

Håret / Skägget

Perfekt till torrt och skadat hår. Använd oljan som en hårmask genom att massera in en generös mängd av oljan i hela håret, linda därefter in håret i en handduk och låt verka i ett par timmar .Tvätta sedan håret enbart med schampoo för att få bort överflödet av oljan, balsam ska ej appliceras då oljan förlorar sin effekt). Det går även utmärkt att använda oljan som serum för håret. Ta en droppe och fördela mellan fingertopparna, applicera sedan i torrt hår enbart i hårtopparna. Till skillnad från serum som vanligtvis innehåller silikon och lägger sig på hårstråets yta så absorberas oljan in i håret och ger näring på djupet.

Naglar och nagelband

Oljan fungerar utmärkt vid vård av naglar och nagelband. Ta några enstaka droppar och massera in på nageln och nagelbandet. Som rekommendation görs behandlingen på kvällen så oljan kan verka under natten.

Ingredienser :

100% Organic Argana Spinosa (argan) Kernel oil.

Premium south west Moroccan cold pressed argan oil.

Not tested on animals. No animal by-products

Objektsnr 630281629

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 14:17

Argan olja Argan Oil 100 % Organic 50 ML

Pris

229 kr

Gothiachic

Brämhult, Sverige

5.0

Gothiachic

Företag

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?