Beskrivning

Chanel N°5 EAU DE PARFUM SPRAY 50 ml
Helt ny, oöppnad och inplastad.
Köpt i april 2024 i Roms tax free butik.

Beskrivning:
N°5, kvinnlighetens själva essens. En blombukett med doft av aldehyder i en ikonisk flaska med minimalistisk design. En legendarisk och tidlös parfym.
Eau de Parfumen är inspirerad av den doft med vilken den delar sin blommiga prägel med doft av aldehyder. Den här blombuketten består av majros och jasmin och piggas upp av citrusdoftande toppnoter. Aldehyder ger en unik närvaro och ett mjukt stråk av vanilj skapar ett oerhört sensuellt doftspår.

Inspiration:
1921 gav Gabrielle Chanel i uppdrag åt Ernest Beaux att skapa "en damparfym med en kvinnas doft", sällsynt och kraftfull. Han presenterade en visionär komposition med en aldrig tidigare skådad användning av aldehyder. Mademoiselle tyckte bäst om version nummer fem av doften och bestämde sig för att helt enkelt behålla numret som namn. Till denna nya doft valde hon en flaska med en hypermodern design, utsmyckad med en vit etikett och toppad med en fasettslipat lock. Jacques Polge, CHANELs näsa sedan 1978, tog 1986 fram en ny tolkning av sin föregångares doftkomposition och skapade en fylligare version av N°5: Eau de Parfum.

Parfymeringskonsten:
Eau de parfumen i sprayformat är avsedd för generös användning och enkel att applicera på huden eller inuti kläderna. För att du ska kunna förstärka doftnoterna under dagen har sprayen ett praktiskt reseformat som du enkelt kan stoppa i handväskan och ta med dig överallt. En komplett parfymerad bad- och kroppsrutin finns tillgänglig för att ytterligare förstärka doftspåret.

Nypris 1359:-

https://www.chanel.com/se/doft/p/125430/n5-eau-de-parfum-spray/

- Skriv vid frågor.
- Titta gärna på mina övriga annonser, samfraktar gärna.
- Betalning sker inom 3 dagar.
- Skickar inom 3 vardagar.

Happy shopping!

Objektnr 632528733

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 21:49

Helt ny Chanel N°5 EAU DE PARFUM SPRAY 50 ml

Såld för

850 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

jija_jija

Ljungby, Sverige

5.0

jija_jija

Verifierad

Toppsäljare

482 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?