Beskrivning

Dolce & Gabbana Pour Femme EdP är en förförisk doft som fångar essensen av den moderna kvinnan. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en oemotståndlig aura av elegans och sensualitet. Den varma basen av vanilj och sandelträ ger en långvarig doftupplevelse som får dig att känna dig självsäker och attraktiv hela dagen. Upplev denna ikoniska doft och förhöj din femininitet till nästa nivå

Den feminina och blommiga doften öppnar upp med fräscha noter av neroli, söta hallon och saftiga mandariner. Det följs av ett hjärta med en mix av jasmin och apelsinblomma, vilket vilar på en bas av söta marshmallows, krämig vanilj, heliotrop och sensuellt sandelträ.
  • Toppnoter: Neroli, Hallon, Mandarin
  • Hjärtnoter: Jasmin, Apelsinblomma.
  • Basnoter: Marshmallow, Vanilj, Heliotrop, Sandelträ.
Dolce & Gabbana Pour Femme EdP är skapad av den legendariska parfymören Max Gavarry.

Läs innan bud!

Synar allt så noga jag kan, alla mina auktioner säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder, ingen återbetalning/öppet köp.

Reserverar jag mig för ev skönhetsfel,
Kommer från ett rök-, djurfritt hem.

Betalning sker helst via tradera, men Swish är okej helst samma dag men senast 3 dagar efter vunnen auktion, om ingen annan överenskommelse skett. Paket postas senast 3 dagar efter betalning.
Var god och kontrollera era kontaktuppgifter innan betalning!

Säljer flera objekt, kan samfrakta.

Ansvarar ej för postens slarv, därav spårbar frakt, men vill ni ha annat frakt-alternativ är det bara att säga till! Ibland behöver jag gardera mig i frakt val pga emballage och ser, så det ej blir några överraskningar på frakten.Dock möter jag ej upp.
Maila för frågor! :)

Objektsnr 631242944

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:51

DOLCE & GABBANA Pour Femme 50ml EdP

Utropspris

|0 Bud

600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Elm14

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

104 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?