Beskrivning

3 damparfymer i befintligt skick. Gucci , Versace och gizzani. Lite mängd kvar i alla 3. Försöker ta en bra bild så ni kan se på ett ungefär hur mycket det är kvar. Gucci 1/5 Versace 1/3 lite mer Gizzani 1/3 lite mer ca mängd. Gizzani parfymen läcker lite lätt när man håller den upp och ner / åt sidan en stund. Men absolut inget stor mängd! Versace parfymen har en spricka uppe efter en tapp skada. Men det läcker ingenting ur den. Men nämner det så det inte blir något missförstånd :-)

OBS!
Jag gör alltid en kontroll innan jag paketerar så varan du köpt fungerar/ inget är trasigt. Är mycket noga med det och lägger alltid till i annonserna ifall någon produkt/vara har en skada/repa eller ej komplett.
Se bilder för egen bedömning, tar så bra bilder jag kan och räknar med att ni kollar och ni kan även zooma för att se tydligare om det skulle vara något! Kan finnas repor/märken. Och skulle någon del eller annat fattas så nämns det i beskrivningen.

Jag står inte för postens slarv eller skador som dom orsakar. Jag packar alltid med bubbelplast etc för att minimera risker. Vid budgivning så räknar jag med att du som budar läst annonsbeskrivning samt all information! Tack :-) Mvh SwiftZulian.

Objektsnr 629942356

Visningar 218

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 18:26

Gucci 50ml, Versace Bright Crystal, Floyesa Ginazzi 100ml

Slutpris

|

50 kr

Auktionen är avslutad

Kattaas vann auktionen

SwiftZulian

Örebro, Sverige

4.9

SwiftZulian

Verifierad

Toppsäljare

111 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?