Beskrivning

Cristobal Balenciaga

EDT

30 ml (avgör enklast själv kvarvarande mängd från bilderna)

Omdöme:

Av en händelse har jag fått en flaska Cristobal Balenciagas Cristobal i min ägo. Och den doftar såååå gott. Cristobal är krämig, varm, orientalisk perfektion. Ingen not sticker ut eller gör särskilt väsen av sig, utan allt är blandat på ett till synes perfekt sätt. Det är blommor som är så olfaktoriskt vackra att jag nästan föreställer mig dem förvandlas till en enda underskön och väldoftande blomma. Det är det mjukaste, krämigaste, varmaste sandelträ som går att föreställa sig. Söt, fyllig vanilj och en liten aning patchouli för djup, träighet och faktiskt, mystik.

Cristobal är som parfym motsvarigheten till den perfekta aftonklänningen. Tänk dig en underbar klänning i tungt siden, i den färg du känner dig som vackrast i, med utsmyckningar och dekorationer som perfekt matchar din stil, ditt utseende och ditt humör, tänk dig en oerhört skicklig designer som står till tjänst för att följa din minsta nyck och göra denna vackra klänning helt efter dina önskemål. Som den klänningen skulle kännas att bära, så känns det att ha på sig Cristobal Balenciagas Cristobal. Jag är tämligen övertygad om att den är det närmaste en sådan klänning jag någonsin kommer att komma. Och vet ni vad, det gör inget, för Cristobal lyckas skapa illusionen av att vara både perfekt och bekvämt klädd när jag hasar runt här hemma i svarta jeans, linne och min huvtröja

Om Balenciaga:
Balenciaga började som design av kläder och än idag så står namnet för fantastiska kreationer som kändisar såväl som vanligt folk vill bära. Detta modehus grundades 1919 av Cristobal Balenciaga i spanska Baskien, i kuststaden San Sebastian. 1937 så hade märket intagit Paris och Balenciaga fick snart smeknamnet som King of Couture, ingen dålig sak med tanke på konkurrensen som rådde. Idag så kan man även få Balenciaga parfym från detta modehus som fortsatt förblir ett av de viktigaste vad gäller utveckling av ny design och stil för stilmedvetna människor.

Objektnr 631699962

Visningar 129

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 09:10

Cristobal Balenciaga EDT

Utropspris

|0 Bud

799 kr

Auktionen avslutades utan bud

stortjatarn

Brottby, Sverige

4.9

stortjatarn

Verifierad

Toppsäljare

899 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?