Beskrivning

Endast testad, se bild för att se skicket på flaska och att se åtgång (inte mycket alls). Skickar inom några dagar från betalning. Tack för att du tittar på min annons!

Text tagen från återförsäljare:

Uttryck din sensualitet med en förförande doft som förtrollar sinnen hos alla runtomkring dig. Eau de Parfum för dam Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir hyllar vallmo som en dyrbar blomma som ska symbolisera kvinnans mjuka men oemotståndliga styrka. Var inte rädd för denna doftande elixir av delikata ingredienser som kommer att göra dig beroende.

en mjuk och blommig doft av gourmetingredienser
framhäver kvinnlig sensualitet och mjukhet
passar perfekt sin bärares eleganta stil
Doftens komposition
Först känner du av en fantastiskt fruktblandning av läckra mandariner och hallon. Därefter utvecklar sig mjuka ackord av bulgarisk ros, blommornas drottning. Ackord av ros kombineras med apelsinblommor och toner av söt vanilj från Madagaskar vid slutet, tillsammans med delikata praliner som garanterar en intensiv upplevelse.

Doftens historia
Vallmo – en blomma med en förtrollande kraft har blivit inspiration till doften Kenzo Flower by Kenzo L’Elixir. Vallmoblomma uttrycker den pulserande sensualiteten som är kvinnans dyrbaraste kvalitet. Denna eau de Parfum gömmer sig i en flakong som är typiskt för märket Kenzo, denna gång i en passionerad röd färg.

Objektnr 632217362

Visningar 316

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 10:09

Parfym, Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir, 50ml , endast testad

Slutpris

|

570 kr

Auktionen är avslutad

-Kenny- vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?