Beskrivning

Eftersom att det blir en flytt utomlands för mig strax så har jag börjat sälja av lite av mina olika samlingar för att "lätta på bagaget".

OBS! Självklart har flaskan förvarats i en sval och skyddande miljö borta från ljus och värme som alla mina andra parfymer/cologner/edt's. Jag är mycket seriös i mina samlanden av saker.


Här till salu är en extremt eftertraktad parfym från Balmain. Discontinued sorgligt nog. En sanslöst underbar parfym som på ett riktigt naturligt sätt lyckas med att dofta just riktig "Blyerts/Karbon"! En av väldigt få som lyckas med det, då de flesta andra är syntetiska i framhävningen. Dessutom varar denna länge under dagen vilket också är lite unikt.

Istället för att jag skall skriva sönder annonsen så är här lite info -

https://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Carbone-de-Balmain-10460.html

De ytterst få gånger denna dyker upp på Ebay(den enda platsen) så återspeglas dess efterfrågan i priset. Dess kvalitet är vida känt. Den är värd varenda krona och mer därtill.

Här är några länkar från Ebay så att vi förstår prisbilden - OBS, vissa där är TESTERS och min är såklart original. (Balmain använde den svarta och den vita etiketten simultant och det har inget att göra med version. De gjorde så för olika internationella marknader i Europa och USA. Lite udda ja)
De som bjuder på denna vet förmodligen vad det handlar om så var så goda mina damer och herrar.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Carbone+balmain&_sacat=0

Pris sätter jag helt utefter att den är "Unobtanium/very rare" och mer eller mindre aldrig skeppas till Sverige från de platser den går att hitta.

Boxen använde jag tyvärr till att skicka en rakborste i som jag sålde, så den är i Californien just nu. Jag kan såklart se om den går att skicka tillbaks och skall göra så i dagarna.
Men därför sätter jag ut den som utan box här nu.
Det är ju inte boxen vi sprutar på oss :).

Jag kontaktar köparen/vinnaren efter avslutad auktion så fort jag kan, och det är inom någon timme det.

Sakerna skickas mycket väl vadderat och skyddat som med allt annat jag säljer, och postas inom två dagar från att betalningen är registrerad på mitt konto.
Skickas med spårbart paket via PostNord a' 58kr och självklart samfraktar jag om någon köper flera saker från mina annonser/auktioner.
Detta pratar vi om på pm i så fall.

GOD BUDGIVNING!

Objektsnr 628196453

Visningar 320

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 01:16

Sänkt Pris! BALMAIN CARBONE EDT 100ml. DISCONTINUED/VERY RARE. NY/OANVÄND!

Slutpris

|

1 030 kr

Auktionen är avslutad

R.Rimbaud vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?