Beskrivning

Ett effektivt och skonsamt ögonfrans- och brynschampo – perfekt för dig som får fransförlängning gjord!

BESKRIVNING
Det effektiva och skonsamma frans- och brynschampot från Jolash är vår favorit genom tiderna på Lashroom.se. De milda ingredienserna säkerställer en djuprengöring av fransar och bryn utan irritation, klåda och sveda i det känsliga ögonområdet. Det mjuka schamposkummet kan användas för att ta bort smuts och smink från både bryn och fransar. Schampot är särskilt bra för dig som låter göra fransförlängningar, där rengöringen hjälper dig att uppnå ett långvarigt och hållbart resultat! Vi rekommenderar att du rengör fransarna morgon och kväll när du gör fransförlängningar med en mjuk borste. Det spelar ingen roll om du använder smink runt ögonen eller inte, då smuts och smuts fastnar i fransarna under dagen – det är det som fransarna finns för! Schampot innehåller skonsamma och vårdande ingredienser som aloe vera och tea tree och löser naturligtvis inte upp limet vi använder för ögonfransförlängning.

Ansökan:
Skaka produkten noggrant före användning och pumpa lite på din mjuka rengöringsborste. Borsta försiktigt skummet på fransarna eller brynet (ett öga/bryn åt gången). Använd borsten för att rengöra fransarna/ögonbrynen hela vägen ner längs hårrötterna, med mjuka cirkulära rörelser. Skölj noga med ljummet vatten och klappa ögonen/brynen torra med en mjuk handduk.
Speciellt med extensions: Fransarna du ser falla ut kommer nästan alltid att ha dina naturliga fransar med sig. Det är helt som det ska vara och det blir oftast fransar som faller av vid rengöring då vi naturligt tappar mycket hår varje dag – oavsett om vi har fransförlängning på eller inte. Det är en naturlig del av hårersättning och helt normalt. Om du fortfarande är osäker på om du tappar för många applicerade fransar under rengöringen måste du kontakta din franstekniker.

Du kan alltid låta din franstekniker visa dig rätt användning av schampot och få goda råd och vägledning.

Innehållet : 30 ml

Objektsnr 625968020

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 16:15

Jolash Lash and Brow Shampoo 30 ml

Pris

50 kr
Annonsen är avslutad

AL330

Bankeryd, Sverige

5.0

AL330

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?