Beskrivning

-Natural Look - NAGARAKU semi-perm hjälper dina ögon att se större och vackra ut utan smink genom att lyfta dina ögonfransar för att bilda den perfekta locken.

-FANTASTISK PRESTANDA - Ögonfransspermauppsättningen är gjord med högkvalitativa ingredienser, dina fransar förblir böjda i 1 månad, du får långvariga ögonfransar.

-Professionell kvalitet - Med den professionella ingrediensen som ger en bra effekt, professionell för skönhetssalong.

-Komplett verktygssats - Innehåller alla verktyg som behövs för att utföra ögonfransar, det finns 5 par lyftkuddar och 2 ögonfransborstar.

-Economical - stort ögonfranslyftpaket, det kan användas upp till 15 gånger, lätt att applicera.

Hur man använder det ?

1. Rengör ögonfransarna, ta bort olja, damm eller sminkrester. Böj ögonfransarna i förväg så att ögonfransarna lätt fäster på lyftkuddar.

2. Välj lämpliga silikonkuddar (S,M eller L), trimma till lämpligt efter behov.

3. Applicera lösögonfranslim på baksidan av silikonkuddarna, vänta 1 minut och placera silikonen på ögonlockens position nära roten av naturliga ögonfransar. Håll i några sekunder tills dynorna sitter fast på locken.

4. Applicera lim på silikonkudden för att lyfta fransarna. Vänta 10 till 20 sekunder för att limmet är fast. Lyft fransarna från roten med en Y-borste och se till att du inte korsar fransarna, fäst dem på dynan och håll fransarna på plats tills fransarna sitter fast vid dynorna.

5. Öppna #1 (perm) och applicera sedan en liten mängd av denna permanentkräm från roten till mitten av fransarna genom att försiktigt använda en borste. Bearbetningstid: mycket fina fransar: 7-8 minuter, fina eller tonade fransar: 8-10 minuter, friska fransar: 10-12 minuter.

6. Öppna #2 (fixering) och applicera sedan en liten mängd av fixeringen igen från roten till mitten av fransarna. Bearbetningstiden är samma som steg 5 enligt kundens fransar.

7. Ta bort fixeringen med en ren bomullspinne. Använd sedan en ny bomullspinne för att applicera #3 (rengöringsmedel) för att rengöra perm, fixering och lim, du kan använda sminkborttagare för att rengöra rester noggrant.

8. Använd sedan en ny bomullspinne för att applicera #4 (näring) på fransarna, rensa upp efter 3 minuter.

Objektsnr 629339364

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 22:19

NAGARAKU Lash Lift Kit

Pris

179 kr

Slutar om

AL330

Bankeryd, Sverige

5.0

AL330

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?