Beskrivning

GINI, Magic Hair & Brow Cover 7.5g #Brown Refill NY

En allsidig fastpulver hår- och brynfiller som täcker tunna och tomma områden i dina ögonbryn och i ditt hår. Ger en naturlig look som blandar sig med din egen hårfärg.
Den är mörkbrun och väldigt mjuk. Detta är en påfyllningsprodukt och levereras ej med varken borste eller puff.

Country of Manufacture : South Korea

=======================

Välkommen till mina auktioner

• Samfraktar gärna! Fraktkostnaden kommer då baseras på den totala vikten av samtliga varor. Frakten blir också lite rimligare för er som köpare om ni finner fler saker att köpa hos samma säljare så samfrakt kan göras. Men då måste ni höra av er så jag vet om ni väntar på ytterligare auktioner.
• Varorna skickas när betalning är swishad mot leveranskostnad som köpare väljer. Jag skickar med DB Schenker eller PostNord. Har ni andra önskemål gällande leverans så försöker jag såklart bemöta ert önskemål om det är möjligt. Allting packas väldigt varsamt. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för postens hantering. Eftersom jag personligen kan ej påverka postens arbete kan jag inte ta ansvar för posten slarv eller misskötsamhet. Jag skickar alltid ett medelande med en bild på paketet till köparen vid leverans. Jag erbjuder alltid spårbar frakt! Vänligen spåra paketet genom er "orderinformation" sida.
Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera var snäll kontakta mig. Det finns även möjlighet till avhämtning om köpare så önskar.
• Betalningsuppgifterna kommer med Traderas automatiska vinnarmail. Jag skickar inget mail vid vunnen auktion/köp.
• Vinnande bud skall betalas inom 3 dagar efter vunnen auktion om inte köpare och säljare kommit överens om annat. Köpare som vinner flera bud kan betala inom tre dagar efter det sista vunna budet. Jag kan invänta betalning till lön/bidrag med förutsättning att köparen meddelar mig.
• Varorna kommer från ett rök- & djurfritt hem.
• Ni är välkomna komma med frågor. Skicka ett mail så svarar jag fort jag kan.
• Det är ni köpare som ger trygghet åt andra köpare här på Tradera genom att betygsätta oss säljare. Så jag blir glad för ert omdöme efter att varan är levererad/affären är klar.
• Lycka till med er budgivning/era köp.
Tack för titten och varmt välkomna tillbaka till mig på Tradera!
Med vänliga hälsningar :)

Objektsnr 630789563

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:57

GINI, Magic Hair & Brow Cover 7.5g #Brown Refill NY

Utropspris

|0 Bud

19 kr

Slutar om

Imagine1004

Gävle, Sverige

5.0

Imagine1004

Verifierad

Toppsäljare

635 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?