Beskrivning

Hej

Jag säljer en Helt Ny Steve Laurant Celebration Edition 9 Color Eye Shadow Palette, 10.8 g.

Högpigmenterad ögonskugga som appliceras jämnt och känns ultrasammetslen och silkeslen. Denna långvariga formula kommer inte att skrynklas och blandas lätt så att du kan bygga upp färg för en intensiv, sexig look. Extremt lätt och växlar inte så du kan lita på var du applicerade det är där det kommer att stanna!

___________________________________________

Här följer allmän information som gäller för alla mina annonser:

Så roligt att du har hittat hit och visar intresse för min annons.

Alla mina produkter är helt nya och aldrig använda i de fall som dem annonseras som det. Om det finns någonting att påpeka utöver detta så kommer det givetvis att framgå av annonsen. Långt ifrån alla produkter är plomberade, men du kan vara lugn - den har levererats så från fabriken.

Betalningen skall vara mig tillhanda inom 3 (tre) dagar. Buda eller handla enbart från mig om du har för avsikt att följa detta. Efterföljs inte detta så kommer jag bli tvungen att rapportera utebliven betalning till Tradera, vilket jag absolut inte vill, men det är för att jag inte skall belastas för annonsen.

Samfrakt är det bästa som både jag och miljön vet om. Jag samfraktar gladeligen och räknar ut den totala fraktkostnaden i efterhand. Så buda på och ha skoj.

Jag är medveten om den iver som uppstår när man väntar på ett paket. Jag försöker därför vara så snabb som möjligt och eftersträvar att posta en betald annons inom 24 timmar.

Det är givet att man vill undkomma frakten eller försöka betala så lite som möjligt. Väljer man däremot att få sin produkt skickad med frimärke (det vill säga ej spårbart) så frånsäger jag mig allt ansvar efter postning.

Ingen avhämtning erbjuds, trots att det är super trevligt att träffa nya ansikten. Detta med tanke på rådande situation och tidsbrist.

Det åligger köparen att granska bilderna.

Jag reserverar mig för eventuella stavfel och felskrivningar.

Skicka gärna iväg ett meddelande om du har några funderingar :)

Objektsnr 627230480

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 12:13

Helt Ny Steve Laurant Celebration Edition 9 Color Eye Shadow Palette, 10.8 g

Såld för

59 kr
Annonsen är avslutad

ZenTron

Norrköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

505 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?