Beskrivning

  • BEVÄPNA DIG MED DIN NATURLIGA SKÖNHET: Höj din ögonmakeup med Neutral Lidskuggspalett. Med 25 mångsidiga nyanser i matt och skimrande brunt, guld och neutralt är denna palett perfekt för att skapa en mängd olika looks som framhäver din naturliga skönhet
  • MÅNGSIDIG OCH LÅNGVARIG: Oavsett om du föredrar en diskret daglig look eller en glamorös Smokey Eye, så täcker denna lidskuggspalett dig. De pigmentrika nyanserna är lätt att blanda och bygga på, och ger en felfri finish som håller dag och natt.
  • HÖGKVALITATIVA INGREDIENSER: Lidskuggspalett för bruna ögon är 100% vegansk, djurvänlig, icke-testad på djur och miljövänlig.

    Nude Lidskuggspaletten består av hudvänliga ingredienser som passar alla hudtyper och känslig hud. De hypoallergena Lidskuggspaletterna är anpassade för alla hudtoner och människor.
  • PERFEKT FÖR BRUNA ÖGON: Framhäv skönheten i dina bruna ögon med Pigment Naked Smokey Natural Lidskuggspalett. De rika bruna och guldiga nyanserna i denna palett är särskilt sammansatta för att komplettera och intensifiera de naturliga tonerna i bruna ögon, så att de strålar och glittrar.
  • POPULÄR LIDSKUGGSPAETT: Denna neutrala Nude Lidskuggspalett är lämplig för dagliga pendlingar, fester, nattklubbar, scen- och jul- samt halloween-makeupbehov. Du kan använda de nude-make-up-paletterna som basfärg och kombinera dem med Multichrome-lidskugga för en ännu mer praktfull look.
  • Den söta, matta, skimrande make-up-paletten i bronskoppar är en utmärkt present för mogna kvinnor, tonåringar, tjejer, mammor, fruar, nybörjare och proffs!

Objektsnr 628398224

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 14:14

Neutral Ögonskugga Matt, Smokey Naturlig Ögonskuggspalett 25 Färger

Pris

70 kr

Slutar om

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?