Beskrivning

Säljer 1st äldre mycket välläst Kalle Anka nr 3 B ifrån år 1953 med många fel/skador!
Notera att sidor saknas!! (endast 14 blad i tidningen)
Skick enligt bilder!
Tror att tidningen också kallas Walt Disney´s Serier nr 3 1953 Tre små Grisar.
Tror att skicket är PR pga alla skador+att tidningen saknar sidor/blad , får efter räkning av blad endast det till 14 blad. Tror att det är mittuppslaget som saknas. På omslaget står det "med text och noter till Ingen rädder för vargen här!", har inte hittat någon text och noter i tidningen, så troligtvis är det de bladen/mittuppslaget som saknas, men vet ej säkert.

På bilder går det att bl.a notera en hel del skador på rygg såsom bl.a större ryggrevor, notera även sid skador och veck/ojämnheter på omslaget. Bakre omslag har även en del synliga genomgående hål där bitar saknas se bl.a sista bild vid pil, notera även på bilder att övre häftklämma verkar felvänd som sagt tidningen är mycket välläst med många olika fel/skador.

Vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert

Har även en del andra Kalle Anka tidningar ute på Tradera, bl.a i ifrån 1949 , 50- talet och 1960, kanske någon vill köpa fler med samfrakt, tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via DHL, alternativt med DBSchenker spårbart.

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!

Objektsnr 630313762

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 19:17

KALLE ANKA 1953 nr 3B PR -sidor saknas- Walt Disney´s Serier Tre Små Grisar nr 3

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

136 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?