Beskrivning

Säljer 12st Walt Disneys serier serietidningar ifrån år 1955.

Tidningarna är i varierande läst skick, ifrån PR (med t.ex saknat omslag på nr6) till FN-

Nedan kommer en kort bedömning om skick för respektive tidning och exempel på några fel/skador och kanske något positivt som kan finnas. Notera att alla fel & skador inte är nämnda!

Nr 1 Musse Pigg Besöker Torsdag är nog i skick GD- med något namn skrivet i vad som ser ut som svag blyerts i och nära Musses röda byxor. Rygg reva upptil om ca 1 cm och nedtill finns en ryggreva om ca 6-7 cm. Sidorna i tidningen är överlag släta och fina. Notera också på sista bilden vil pilen att det tyvärr finns ett mindre genomgående hålskada på omslagets framsida i nederkant vid Musses byxor/fötter.

Nr 2 Kalle Anka och Den Musikaliska Sjöormen är nog i skick VG/FN eller kanske FN - med en ryggskada/reva upptill om cirka 4 mm upptill och om5-6 mm nedtill. Några vitastreck/veck ifrån böjning går att se nederst till höger på främre omslag. Sidor i tidning är överlag släta och fina med raka hörn.

Nr 3 Farbror Joakims Pengar i fara är nog i skick GD/VG med ryggreva nedtill om cirka 2 cm. Ryggen har en hel del färgskrap och en mindre skada upptill. Sidorna är överlag släta och fina. Notera också en mindre vertikal reva om ca 5mm högt upp nära ryggen på främre omslag, dvs till vänster om titeln högt upp vänstra hörn(omslagets framsida)

Nr 4 Pluto är dagens hjälte är nog i skick GD+ med överlag släta sidor inne i tidningen. Notera dock att det finns ryggskada/reva nedtill om ca 4 cm samt att tidningen/omslaget är lite sne dvs att sidor syns utanför främre omslag, nederst till höger till exempel. Omslagets baksida har ett längre vertikalt veck.

Nr 5 Musse Pigg och den Bråkige Svarte Petter är nog i skick GD med ryggreva nedtill om ca 2,5cm en del färgskrap på rygg, vidare är även den här tidningen lite sned dvs att man ser till ex sidorna till vänster om bakre omslag, framförallt övre delen. Vidare har någon skrivit ett namn på bakre omslag strax ovanför texten "DISNEY´S". Sidor är överlag släta men som sagt något sneda vs omslaget.

Nr 6 Ferieparaden saknar omslaget helt och är nog PR pga det, sidorna i tidningen är överlag ganska okej skick, dock finns en längre vertikal reva nedtill på första bladet. Ferie labyrinten är ifylld med blyerts.

Nr 7 Fnatte, Knatte och Tjatte i farten är nog i skick FR med en hel del fel och skador på omslaget (se bilder) Notera också att en serieruta är urklippt på omslagets baksida (ca4x5cm). Sidorna i tidningen är överlag släta. Ryggen har en mindre skada upptill och nedtill men har inga ryggrevor.

Nr 8 Kalle Anka I Honolulu är nog i skick VG med bla en rygg reva upptill om ca 2 cm.

Nr 9 Musse Pigg och den ensamme riddaren är nog i skick VG+ med en mindre ryggreva nedtill. Notera också att det finns 2st småhål på omslagets framsida nära hästens övre hals till höger, Några mindre fuktfläckar går att se på några sidor längst ut i kanten. Dock inget som stör serierutorna.

Nr 10 Farbror Joakim och den Tokige Professorn är nog i skick VG- med en ryggreva nedtill om ca 1,5 cm samt vidare har omslaget ett namn skrivet i Farbror Joakims huvud strax ovanför ögonen (se bilder). Baksidans omslag har också en mindre smutsfläck högt upp till vänster i det gula fältet.Sidorna är överlag släta men första blad nedtill har en skada 4,5cm lång och cirka2-3mm av nedersta del mitten är uppvikt.

Nr 11 Julparaden är nog i skick GD mest pga en längre ryggreva nedtill om ca 6cm: Positivt är att labyrint Kalle Anka åker skidor på insidan av främre omslaget ej är ifylld. Sidorna är överlag släta och fina, dock kan man på några sidor se någon form av trycksvärta,set ut som det böttöverifrån motsatta sidan, men vet ej säkert, det är inte speciellt störande men det går som sagt att se.

Nr 12 Kalle Anka och Julpengaran är nog i skick FN- med en skada/reva upptill på ryggen om ca7mm. Överlag är sidor i tidningen släta, finns dock ett blad som har ett litet nagg/skada om någon mm i ytterkant om man är petig.

Vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Om ni har någon specifik fråga angående någon utav tidningarna, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Tidningarna skickas spårbart via Postnord ellel med DBSchenker(med högre försäkringsvärde)

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!!

Objektnr 632142400

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 22:21

Walt Disney´s serier 1955 nr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 dvs en komplett årgång

Utropspris

|0 Bud

1 111 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

137 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?